Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg

kr. 699,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Prisgaranti

Dobbelt RF 2,0 eger blanke, bagnav Connect 7,0 Sølv, 8-9 gears kassette. Baghjul med kassette nav til 8 eller 9 gear fra… … læs mere her

Annonce



Beskrivelse

Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Baghjul 26

Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg Produktfakta

  • Varenavn: Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg
  • Pris: Kr. 699.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 5708280003173
  • Varekategori: Hjul & hjulsæt

Ryde har lavet Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg

Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg får mange til at få et ekstra smil på læben. Hjul & hjulsæt er vores rigtig populære kategori blandt alle vores varer. Cykelpartner kendes af rigtig mange som det bedste sted at købe cykeludstyr. Vare du kigger på kan returneres til shoppen igen inden for 365 dage, hvis du fortryder dit køb. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er hjælpen lige her, og den hedder dette produkt, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg fra det meget kendte mærke Ryde, der i mange år har været et af de førende. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, skal din drikkedunk være fyldt op, så du har noget væske. Væsken du indtager under cyklingen kan være smagen af blåbær gennem energidrik.

Få prisgaranti når du køber cykeludstyr

Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg ligger på hylden i det store sortiment der er i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hjul & hjulsæt. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg online hos webshoppen Cykelpartner, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Køb Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg allerede i dag til kun kr. 699.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg er populær for cyklister

Shoppes der produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baghjul 26″MTB,ZAC 19 sort fælg”

SKU: 5708280003173
Category:

Dobbelt RF 2,0 eger blanke, bagnav Connect 7,0 Sølv, 8-9 gears kassette. Baghjul med kassette nav til 8 eller 9 gear fra…