Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey

kr. 285,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Prisgaranti

Denne “Massie” model fra Trespass har et både fint og stilrent design, som kan anvendes til det meste. Skoen har hulmønsteret tekstil,… … læs mere her

Annonce

Er Trespass Massie - Sportssko med memory Foam - Dame Str. 36 - Storm Grey på lager?
Køb Trespass Massie - Sportssko med memory Foam - Dame Str. 36 - Storm Grey

Beskrivelse

Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Trespass Massie - Sportssko med memory Foam - Dame Str. 36 - Storm Grey

Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey Produktfakta

  • Varenavn: Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey
  • Pris: Kr. 285.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 5045274742947
  • Varekategori: Urban & fritid

Trespass har lavet Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey

Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey har i lang tid været en af de bedst sælgende. Urban & fritid er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Cykelpartner føler folk sig trygge ved at handle hos, både på grund af den gode service og deres lange historie. Produktet er med 365 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt produktet her, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Overvej også lige at der er prisgaranti på Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey fra vores eftertragtede mærke Trespass, der ofte ses i forbindelse med de store løb. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Få prisgaranti når du køber cykeludstyr

Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori Urban & fritid. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey i den kendte webshop Cykelpartner, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Køb Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey allerede i dag til kun kr. 285.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey er populær for cyklister

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trespass Massie – Sportssko med memory Foam – Dame Str. 36 – Storm Grey”

SKU: 5045274742947
Category:

Denne “Massie” model fra Trespass har et både fint og stilrent design, som kan anvendes til det meste. Skoen har hulmønsteret tekstil,…